Onze opdrachten

Onze opdrachten

Ben jij de professional die we zoeken?

Orange Team zoekt een Functioneel Beheerder voor een gemeentelijke instelling in de provincie Zuid-Holland. De opdracht start per 19 januari, voor 32 uur per week en kent een looptijd van 12 maanden met daarnaast een mogelijkheid tot verlengen. Ben jij beschikbaar? Neem direct contact met ons op.
Flex
32uur
Zuid-Holland
Orange Team zoekt voor een opdrachtgever in de provincie Noord-Holland, een HR Adviseur/HR Business Partner. De opdracht is voor 36 uur per week en kent een looptijd van 12 maanden. Lees verder en ontdek of jij een match bent!
Flex
36uur
Noord-Holland
Voor een gemeentelijke instelling, gelegen in de provincie Utrecht, zoekt Orange Team 2 interim medewerkers Dienstverlening. De opdracht is voor 36 uur per week en kent een looptijd van 12 maanden. Klik hier voor meer informatie!
Flex
36uur
Utrecht
Voor een organisatie in onderzoek en innovatie in Zuid-Holland is Orange Team op zoek naar een zorgvuldige tekstschrijver die ervaring heeft met het schrijven van wetenschappelijke artikelen en de gezondheidszorg. Lees snel verder!
Flex
Variabeluur
Zuid-Holland
Voor een gemeente, gelegen in Zuid-Holland, is Orange Team op zoek naar een Communicatieadviseur. De opdracht is voor 24 uur per week en kent een looptijd van 6 maanden. Verlenging van de opdracht is mogelijk. Lees snel verder voor meer informatie!
Flex
24uur
Zuid-Holland