Orange Team voor kandidaten

Orange Team voor een nieuwe baan

Wij zijn er voor je als je er klaar voor bent

Wij zoeken naar wat past bij jou

Orange Team stelt jou als professional centraal. We willen begrijpen wat jouw volgende stap is in jouw carrière. Waarom zoek je een nieuwe uitdaging? Wat kun je, wat wil je en waar word jij echt blij van? Zoek je betere arbeidsvoorwaarden of is de balans tussen werk en thuis zoekgeraakt? Sta je stil in je ontwikkeling op de plek waar je nu zit? Of is het tijd voor een leukere werkomgeving?

 

Wij helpen je graag met persoonlijk advies bij de zoektocht naar jouw nieuwe uitdaging binnen de publieke sector, of een private instellingen met een publiek karakter. We zoeken samen uit hoe jij van toegevoegde waarde kunt zijn voor werkgevers. En wat er nodig is om tot die éne leuke match tussen jou en jouw nieuwe werkgever te komen. 

 

We houden contact

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het vinden en bemiddelen van die volgende toffe baan voor jou. Het vertrouwen tussen jou en Orange Team is de basis voor gezamenlijk succes. Ben je eenmaal aan de slag, dan blijft persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste binnen onze samenwerking. Orange Team blijft in contact met jou en jouw werkgever. We horen graag hoe je nieuwe baan je afgaat en of die klik tussen jou en je werkgever ook nog goed zit nà je proefperiode. En pakt het anders uit dan je had gedacht? Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing zodat je snel weer het plezier in je werk terugvindt. 

Wij willen met jou een lange termijn relatie aangaan en streven ernaar om steeds weer te blijven bouwen aan jouw loopbaan. We organiseren (kennis)bijeenkomsten waarin we thema’s aan bod laten komen die jou helpen met jouw professionele ontwikkeling.

Schrijf je nu in!

Werving & selectie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste baan in een cultuur die bij je past? Wil je niet steeds meerdere ballen in de lucht houden maar ben je op zoek naar één aanspreekpunt? Wil je onderdeel zijn van een (Orange) team waarin jij onderwerpen bespreekbaar maakt en waar je jouw ervaringen kunt delen met collega’s?

Schrijf je nu in bij Orange Team en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn actief voor de vakgebieden Inkoop, Facilitair, ICT, Communicatie, HR, Civiele techniek en Bouw.