Orange Team voor kandidaten

Orange Team voor een nieuwe opdracht

Wij willen van betekenis zijn voor jou!

We luisteren naar jouw wensen

Orange Team stelt de kandidaat centraal. Wij luisteren naar jouw wensen en horen graag wat jij wil en kan. We zoeken samen uit welke toegevoegde waarde je hebt voor opdrachtgevers en hoe we tot een match tussen jou en opdrachtgever kunnen komen. Wij helpen je graag met persoonlijk advies bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Na plaatsing op een opdracht blijven wij met jou en de opdrachtgever in contact. Orange Team vindt het belangrijk om te weten hoe je functioneert en of er nog steeds een juiste klik is tussen jou, de opdrachtgever en jouw opdracht. Is deze er niet meer, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing, zodat het plezier snel weer wordt teruggevonden.

We houden contact

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het plaatsen van de beste kandidaten op de mooiste opdrachten. Persoonlijke aandacht is het allerbelangrijkste binnen onze samenwerking. Deze aandacht is voor ons belangrijk gedurende het gehele plaatsingstraject.

Wij willen met jou een lange termijn relatie aangaan en streven ernaar om steeds weer de mooiste opdrachten voor je te vinden. Het vertrouwen tussen jou en Orange Team is de basis voor gezamenlijk succes. Wij organiseren (kennis)bijeenkomsten waarin we thema’s aan bod laten komen die jou helpen met je ontwikkeling.

Kandidaten over ons

Mieke van Oers - Senior Inkoopadviseur

Ik was nog maar net op zoek naar een nieuwe opdracht als senior inkoopadviseur en wilde graag een opdracht waarbij ik vooral vanuit huis kon werken. Ik zocht iets complex, binnen de overheid want daar heb ik veel ervaring. En toen belde Orange Team mij op.

In no-time kwam Roel met een voorstel voor een opdracht. In het team bij mijn opdrachtgever, vertrok er iemand net op het moment dat er meerdere, complexe aanbestedingen op het vlak van milieudiensten moesten worden voorbereid. Er was behoefte aan iemand die zonder inwerkperiode resultaat kon leveren. Die uitdaging zag ik wel zitten. Daarna ging het snel. 

De match kwam binnen 24 uur tot stand en nog geen twee dagen later kon ik starten. Binnen een week leverde ik al het eerste resultaat. Daar doe ik het voor. Dat geeft zo een goed gevoel. Deze opdracht was een schot in de roos. 

Gedurende het hele bemiddelingsproces èn ook tijdens de opdracht was Orange Team persoonlijk betrokken en hielp Roel me met zijn expertise. Ik heb Roel als heel doortastend ervaren. Hij was altijd vriendelijk en gaf duidelijk aan wat de bedoeling was. Geen gedoe met dubbele agenda’s. Het is een leuk team en zijn direct aanspreekbaar. Hun betrokkenheid is groot en hun manier van werken is transparant. 

Orange Team wist precies in te schatten dat ik de juiste match zou zijn voor deze complexe opdracht. Ik wens dan ook iedereen van harte een samenwerking met Orange Team toe.

Mijn waardering voor Orange Team? Een 8,5!

Doeltreffendheid: 8
Contact: 9
Dienstverlening: 7
Doortastendheid: 8
Transparantie: 9
Persoonlijk contact: 10

Irving Lieveld - Senior Inkoopadviseur

Na al een aantal opdrachten via andere bureaus,  kwam ik in contact met Orange Team. Een heel benaderbare organisatie met lekkere korte lijnen. Wat Orange Team kenmerkt is hun maatwerk tussen mij als kandidaat en de vacante functie. Ze onderzoeken echt of een opdracht bij je past en houden uitstekend rekening met je persoonlijke wensen. Hun manier van werken is hoe elke interimmer zou willen samenwerken. Dat maakte dat ik erbij wilde horen.

De voorselectie (of een opdracht passend zou kunnen zijn) is heel gedegen, waardoor de kans op een match groter wordt. Ze houden rekening met de eisen en wensen van mij als consultant. Ik heb ervaren dat ze vervolgens echt met, op papier, passende opdrachtvoorstellen komen. En stel dat er op papier toch geen match blijkt te zijn, dan wordt dat openlijk besproken. In geval van een match ga je volledig geïnformeerd het gesprek in met de opdrachtgever. Hun zakelijke afstemming is zeer professioneel.

Dit zijn jongens uit de praktijk en dat merk je aan alles. Ze kennen de gevoeligheden in de consultancy branche en kunnen daardoor vanuit hun eigen ervaring inzoomen op de gevraagde werkzaamheden. Dat werkt prettig, omdat er een gevoel van herkenning onstaat tussen Orange Team en mij als interimmer. Ze zijn eerlijk en gaan transparant met je om. 

Ik koos voor een samenwerking met Orange Team omdat alles op fijne manier werd behandeld en ik er een mooi tarief aan heb overgehouden.

Mijn waardering voor Orange Team? Een 9,5!

Doeltreffendheid: 9
Contact: 9
Dienstverlening: 10
Doortastendheid: 9
Transparantie: 10
Persoonlijk contact: 10

Onze klanten

Schrijf je nu in!

Interim, freelance of detachering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste opdracht in een cultuur die bij je past? Wil je niet steeds meerdere ballen in de lucht houden maar ben je op zoek naar één aanspreekpunt die voor jou de mooiste opdrachten regelt? Wil je onderdeel zijn van een (Orange) team waarin jij onderwerpen bespreekbaar maakt en waar je jouw ervaringen kunt delen met collega’s?

Schrijf je nu in bij Orange Team en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn actief voor de vakgebieden Inkoop, Facilitair, ICT, Communicatie, HR, Civiele techniek en Bouw.