Orange Team voor opdrachtgevers

Orange Team voor opdrachtgevers

Wij zijn de verbindende factor tussen opdrachtgever en professional

Wat kunnen wij betekenen?

Wij helpen publieke en private organisaties aan interim ondersteuning en vast personeel. Wij zijn specialist in het oplossen van complexe (consultancy) vraagstukken. Wij putten uit een groot netwerk van fanatieke adviseurs en interim arbeidskrachten en zijn erg gedreven in het verbinden en aansluiten van vaste arbeidskrachten.

Dit doen wij voor de vakgebieden Inkoop, Facilitair, ICT, Communicatie, HR, Civiele techniek en Bouw.

Klanten over Orange Team

Janneke Hakkert - Manager Contractgestuurde Dienstverlening

In een omgeving met bijna 250.000 inwoners is heel wat efficiencywinst en voordeel te halen. Regio Rivierenland is het samenwerkingsverband van de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel en ondersteunt deze gemeenten in hun samenwerking met overheid, ondernemers, onderwijs, onderzoek, organisaties en ondernemende inwoners.

Binnen Regio Riviereland werken 60 collega’s in een informele sfeer. Iedereen kent elkaar. Het hebben van een dienstverlenende houding, kunnen verbinden, betrouwbaar en deskundig zijn, zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Ook in onze keuze voor een tijdelijke invulling.

Omdat we al ervaring hadden met Roel, wisten we dat Orange Team een mogelijke partner voor ons kon zijn. We hebben ervaren hoe betrouwbaar hij is en welke kwaliteit hij biedt. Vanuit dat vertrouwen, hebben we Orange Team ingeschakeld als één van de partijen om ons te helpen. 

Roel vroeg flink door naar onze behoeften. Dat scherpte de invulling van de capaciteit, het zoekprofiel en onze werving en selectie, in korte tijd verder aan. Er werd door Roel met volle inzet gezocht naar passende, betrouwbare kandidaten.

Roel was doortastend in zijn contact met kandidaten. En hij gaf ons tussentijds een heldere terugkoppeling over de kandidaten: wat was goed en waar zaten knelpunten. De snelheid waarmee hij onze urgentie en uitdaging begreep èn hij ons de geschikte kandidaat voorstelde, was opvallend.  

 

Daardoor kreeg ik al snel het gevoel dat de oplossing zo dicht als mogelijk bij onze vraag zou komen te liggen. En we werden daarin positief verrast: de kwaliteit van de voorgestelde kandidaat was zo overduidelijk hetgeen we nodig hadden, dat we meteen besloten om met Orange Team te gaan samenwerken. Binnen 24u. had Roel ons vraagstuk opgelost. 

Mijn waardering voor Orange Team? Een 8!

Doeltreffendheid: 7
Contact: 9
Dienstverlening: 8 
Doortastendheid: 8
Transparantie: 8
Persoonlijk contact: 8

 

Joyce van Rooij - Manager Inkoop

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. Samen met onze 4500 gedreven medewerkers kunnen wij de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

Dankzij Orange Team ben ik goed uit de brand geholpen bij een acuut probleem. Via Orange Team vond ik twee inkopers die direct konden beginnen. 

Orange Team is goed op de hoogte van wat er speelt in ons bedrijf en onze branche. Ze nemen ook de moeite om dieper te onderzoeken aan wat voor type kandidaat en wat voor eigenschappen we specifiek behoefte hebben. 

Zodoende weten ze feilloos in te schatten wat voor oplossing goed zou passen bij onze vraag. Zo kwam Orange Team met het idee om per traject een ander type professional in te zetten. En dat versnelde de selectie van kandidaten aanzienlijk.

 

Ik vind het prettig dat Orange Team niet “opdringerig” overkomt. Ons contact voelt goed en dan is het gunnen van een kandidaat makkelijker.

Mijn waardering voor Orange Team? Een 8,8!

Doeltreffendheid: 9
Contact: 9
Dienstverlening: 9
Doortastendheid: 8
Transparantie: 9
Persoonlijk contact: 9

 

Onze klanten

Benieuwd naar Orange Team?

Benieuwd naar wat Orange Team doet en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op, wij komen graag een kop koffie drinken.

Een team van mensen vergadert met elkaar.