Orange Team voor kandidaten

Orange Team voor kandidaten

Wij willen van betekenis zijn voor jou!

Wij luisteren naar jouw wensen

Orange Team stelt de kandidaat centraal. Wij luisteren naar jouw wensen en horen graag wat jij wil en kan. We zoeken samen uit welke toegevoegde waarde je hebt voor opdrachtgevers en hoe we tot een match tussen jou en opdrachtgever kunnen komen. Wij helpen je graag met persoonlijk advies bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Na plaatsing op een opdracht blijven wij met jou en de opdrachtgever in contact. Orange Team vindt het belangrijk om te weten hoe je functioneert en of er nog steeds een juiste klik is tussen jou, de opdrachtgever en jouw opdracht. Is deze er niet meer, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing, zodat het plezier snel weer wordt teruggevonden.

We houden contact

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het plaatsen van de beste kandidaten op de mooiste opdrachten. Persoonlijke aandacht is het allerbelangrijkste binnen onze samenwerking. Deze aandacht is voor ons belangrijk gedurende het gehele plaatsingstraject.

Wij willen met jou een lange termijn relatie aangaan en streven ernaar om steeds weer de mooiste opdrachten voor je te vinden. Het vertrouwen tussen jou en Orange Team is de basis voor gezamenlijk succes. Wij organiseren (kennis)bijeenkomsten waarin we thema’s aan bod laten komen die jou helpen met je ontwikkeling.

Schrijf je nu in! (interim & vast)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste opdracht of baan in een cultuur die bij je past? Wil je niet steeds meerdere ballen in de lucht houden maar ben je op zoek naar één aanspreekpunt die voor jou de mooiste opdrachten regelt? Wil je onderdeel zijn van een (Orange) team waarin jij onderwerpen bespreekbaar maakt en waar je jouw ervaringen kunt delen met collega’s?

Schrijf je nu in bij Orange Team en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn actief voor de vakgebieden Inkoop, Facilitair, ICT, Communicatie, HR, Civiele techniek en Bouw.