Wij zijn Orange Team

Wij zijn Orange Team

Wij zijn de verbindende factor tussen opdrachtgever en professional

Waarom Orange Team?

De afgelopen jaren hebben wij gezien hoe tal van adviesbureaus te werk gaan. Hierin ontbreekt vaak een belangrijk aspect: persoonlijke aandacht! Er wordt te oppervlakkig contact gelegd en de aanpak is vaak erg commercieel. Er is weinig afstemming met kandidaten en ook de behoeften van de opdrachtgever worden beperkt gehoord. Orange Team wil hier verandering in brengen door de juiste aandacht te geven aan de opdrachtgever én de kandidaat. Wij willen de beste kwaliteit leveren door goed te luisteren naar de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever. We gaan relaties aan voor langere termijn én op basis van vertrouwen.

Wie zijn wij?

Roel Dijkstra

Managing Partner

“Persoonlijke aandacht bieden aan alle betrokkenen is essentieel om succesvol te kunnen zijn.”

Het bij elkaar brengen van partijen is iets wat ik heerlijk vind om te doen. Dit doe ik middels een transparante, eerlijke en open werkwijze. 

Vanaf het begin duidelijkheid bieden zorgt ervoor dat ik de verwachtingen helder heb richting alle betrokkenen.  

Ik analyseer goed de behoeften van alle partijen en doe dit op een effectieve manier. Hierdoor kan ik snel schakelen wanneer dit nodig is. Ik houd van doorpakken, echter alleen wanneer alles klopt. 

Sinds 2015 werk ik als consultant/adviseur, met name projecten binnen de vakgebieden Facilitair, Inkoop en HR.

Vanaf 2009 ben ik actief geweest als Inkoper, onder andere binnen het vakgebied Facilitair.

Mijn aanpak is veelal succesvol vanwege mijn persoonlijke benadering en het enthousiasme dat ik uitstraal. Ik wil graag een langdurige relatie met opdrachtgevers en kandidaten en gaan voor een open en mooie samenwerking. 

Wat doet Orange Team?

Wij zijn de verbinding tussen de opdrachtgever en professional. De opdrachtgever kent een bepaalde behoefte en wij voorzien hierin middels een rijk aanbod van professionals en advies binnen diverse vakgebieden. Of het nu gaat om bemiddeling van interim personeel, werving & selectie of consultancy, Orange Team zoekt de vraag achter de vraag en besteed aandacht aan uw wensen, zodat een oplossing snel en passend geleverd wordt.

Dit doen wij voor de vakgebieden Inkoop, Facilitair, ICT, Communicatie, HR, Civiele techniek en Bouw.

Een team van mensen vergadert met elkaar.