Wij zijn Orange Team

Wij zijn Orange Team

Wij zijn de verbindende factor tussen opdrachtgever en professional

Waarom Orange Team?

De afgelopen jaren hebben wij gezien hoe tal van adviesbureaus te werk gaan. Hierin ontbreekt vaak een belangrijk aspect: persoonlijke aandacht! Er wordt te oppervlakkig contact gelegd en de aanpak is vaak erg commercieel. Er is weinig afstemming met kandidaten en ook de behoeften van de opdrachtgever worden beperkt gehoord. Orange Team wil hier verandering in brengen door de juiste aandacht te geven aan de opdrachtgever én de kandidaat. Wij willen de beste kwaliteit leveren door goed te luisteren naar de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever. We gaan relaties aan voor langere termijn én op basis van vertrouwen.

  • Persoonlijke aandacht voor alle betrokkenen
  • Een luisterend oor voor kandidaten
  • De behoeften en wensen van opdrachtgevers staan centraal
  • Opdrachtgever en kandidaat hebben evenveel betekenis voor Orange Team
  • Opdrachten invullen is mooi maar een langdurige en persoonlijke relatie op basis van vertrouwen is voor ons een belangrijk doel

Wat doet Orange Team?

Wij zijn de verbinding tussen de opdrachtgever en professional. De opdrachtgever kent een bepaalde behoefte en wij voorzien hierin middels een rijk aanbod van professionals en advies binnen diverse vakgebieden. Of het nu gaat om bemiddeling van interim personeel, werving & selectie of consultancy, Orange Team zoekt de vraag achter de vraag en besteed aandacht aan uw wensen, zodat een oplossing snel en passend geleverd wordt.

Dit doen wij voor de vakgebieden Inkoop, Facilitair, ICT, Communicatie, HR, Civiele techniek en Bouw.